top of page

Pravijo naslednje!                                       

 

“Martin Mol je zelo ustvarjalen in z njim je zelo zabavno delati. Vašo blagovno znamko lahko naredi tako slavno kot samega sebe ... v samo nekaj mesecih. In prav to je naredil v Sloveniji. ”

Miha Bevc | kreativni direktor, Publicis

 

“Ko sem slišal, da Martin odpira svojo oglaševalsko agencijo.... no, to je bila najboljša novica, kar sem jih slišal v zadnjem času!“

Zoran Gabrijan | kreativni direktor, Futura DDB

 

“Martin je odličen ustvarjalec, poln novih idej in drugačnih pogledov, ki resnično nekaj pomenijo. Njegovo pisanje in ustvarjalne veščine so vir odličnih kolumn. Te so polne nasvetov, ki ti odprejo oči…..

Borut Odlazek | odnosi z javnostmi, Slovenska oglaševalska zbornica

 

 

"Martin je poznan po svoji strasti, predanosti, ustvarjalnosti in direktnosti. A redki vedo, da je tudi izzumitelj ene najbolj vljudnih slovenskih besed vseh časov: hvalaprosimnizakaj!"
Tomaž Apohal 
| kreativni direktor, Grey Ljubljana

 

"PITCH nas je pri doseganju ustvarjalne strategije vodil na profesionalen način, glede tega se vsi strinjamo. To je dinamično in mlado podjetje z navdušujočo ekipo, ki premore veliko kreativnega znanja in je na našem projektu delala s posebno pozornostjo. Zelo opazno je, kako osebno so vpleteni v projekte s strankami. Kar sem sam doživljal kot zelo pozitivno je, da so k meni pristopili s številnimi ustvarjalnimi idejami in si obenem vzeli čas, da so se o njih z mano, kot s stranko, pogovorijo. Te "graditelje tržnih znamk" priporočam vsakomur!"

Jos van der Lee | lastnik, Key West Beachhouse, Nizozemska

 

"Martinove bogate izkušnje in razumevanje zadev boste opazili že v prvih trenutkih dela z njim. Martin je tempirana bomba. Poln energije, idej in pozitivnega odnosa do stvari, ki jih počne. Pazite se trenutka, ko bo ta bomba eksplodirala in bodite dovolj močni, da sprejmete težo njegove ustvarjalnosti!"

Gints Laganovskis | lastnik, Ad Astra, Latvija

 

"Z Lučko sodelujeva že kar nekaj let in ves ta čas je gradiva za občino pripravljala natančno, strokovno, pravočasno. Vedno se hitro odzove na kakršna koli pojasnila v zvezi s pripravljenimi gradivi in je prav tako zanesljiva."

Andreja Leskovšek | Občina Šmartno pri Litiji

 

“Zahvaljujoč nasvetom podjetja PITCH sem lahko sprejel najboljšo odločitev. Njihova optimalna podpora nam je zagotovila želeni rezultat in potrdila naša pričakovanja. Torej, vsi srečni. Ja, PITCH vam resnično priporočam.”

Adriaan van Luijk | lastnik, Dubbelkluts Produkties, Nizozemska

 

 

 

bottom of page