top of page

Pripravljate oglaševalski natečaj oz. pitch?
Potem se moramo spoznati!

 

Agencija PITCH je projektna skupina, ki sodeluje s široko mrežo najboljših ustvarjalcev v oglaševalskem svetu. Z nami ste stalno v stiku z izkušenimi ustanovitelji, ki za vas pripravijo zmagovito branding strategijo in prodajne kreativne rešitve. Naš inovativen pristop vam obenem prinaša najboljše izvajalce, ki bodo poskrbeli za vrhunsko izvedbo vaše kampanje!

 

Pitchi so zahtevna naloga in ponosno lahko povemo, da smo zmagali na več kot 75 oglaševalskih natečajih! Imamo preko 25 let izkušenj v marketingu in oglaševanju, ustvarjali pa smo nagrajene kampanje za vrsto različnih panog - od FMCG in državnih komunikacij pa do zavarovalništva in farmacije. Med našimi naročniki so večinoma slovenske in nizozemske blagovne znamke, kot tudi podjetja iz drugih držav EU.

 

Oglasite se, ko boste pripravljali naslednji pitch. Veseli boste, da smo se spoznali!

 

V pričakovanju vašega izziva,

Lučka Šendlinger & Martin Mol

Lučka Šendlinger

Ustanoviteljica & 

vodja projektov

   "Že več kot desetletje sem usmerjena v vodenje interdisciplinarnih projektov ter izdelavo strokovnih gradiv. Moji naročniki prihajajo tako s področja javne uprave, gospodarstva kot tudi nevladnih organizacij. Oglaševalski svet je hiter in dinamičen, kar mi je zelo pri srcu in takšnim projektom z veseljem namenjam svojo energijo. Spoznajmo se - prepričana sem, da lahko odlično sodelujemo!"

 

Več o Lučki preberite na     . 

  "Moja prva motivacija je priti do bistva vašega izziva in do odličnih idej, ki bodo vir učinkovitega in izjemnega oglaševanja. Vem, kaj na trgu deluje, kar potrjuje več kot 50 nagrad, priznanj in nominacij iz različnih oglaševalskih festivalov. Moje delo ima le en cilj - iz vašega izdelka ali storitve narediti uspeh, tako komunikacijski kot prodajni!"

 

Več o Martinu preberite na              in     .

V naši PITCH mreži imamo najboljše free-lance ustvarjalce na trgu. Z nami sodelujejo umetniški direktorji, oblikovalci, tekstopisci, fotografi, režiserji, producenti, mojstri vizualizacij ter strokovnjaki za digitalne, mobilne in družbene medije ter odnose z javnostmi. Delamo le z najboljšimi ljudmi, zato lahko zagotovimo, da bo izvedba vaše kampanje vrhunska!

Martin Mol

Ustanovitelj &

kreativni direktor

Naši ustvarjalci

 

bottom of page